A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Відбулось засідання круглого столу «Взаємодія закладу освіти, сім’ї і суспільства у вихованні дитини, її адаптації до умов соціального середовища»

22 листопада 2023 року у приміщенні методичного сектора відбулось засідання круглого столу «Взаємодія закладу освіти, сім’ї і суспільства у вихованні дитини, її адаптації до умов соціального середовища», в якому взяли участь практичні психологи та соціальні педагоги закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

10:51 23.11.2023

Щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад і конкурсів

17, 18 листопада на базі Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 та методичного сектора відділу освіти Городищенської міської ради проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології (17.11.2023), історії (18.11.2023).  Найкращі результати показали: Кайсен Дарина, учениця Городищенського економічного ліцею, Помазан Тетяна, учениця ОЗО-Городищенський ЗЗСО І-ІІІ ст. №3.

09:34 20.11.2023

Проведено коучинг-студію «Впроваджуємо інклюзивну освіту в закладі дошкільної освіти»

Коли у закладі з’являється інклюзивна група — це ще не означає, що цей  заклад стає доступним для всіх. Поняття інклюзії набагато ширше і потребує серйозних зусиль всього закладу освіти задля формування середовища, участі всіх учасників освітнього процесу, а головне — якісного менеджменту і  планування. Безперечно, умовою створення інклюзивного середовища є діти, яким потрібна підтримка, готовність решти дітей підтримувати дітей з ООП, а також підготовлений персонал і батьки та інші активні партнери-учасники процесу впровадження інклюзії в освіті. І не менш важливою умовою є наявність достатнього фінансування та доступної інформаційної, матеріально-технічної бази й інфраструктури.

15:15 03.11.2023

Формуємо справжніх екологів

Природа має великий вплив на формування особистості дитини, її розумовий, моральний, естетичний, трудовий і фізичний розвиток. Якими виростуть наші діти, залежить від нас. Ми повинні навчити дітей не тільки брати від природи, а й піклуватися про неї, охороняти її. З цього починається відповідальність за все живе на планеті.

14:59 03.11.2023

Вхід для адміністратора