A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Проведено інструктивно-методичну нараду для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, директорів закладів дошкільної та позашкільної освіти

2 листопада 2022 року проведено інструктивно-методичну нараду для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, директорів закладів дошкільної та позашкільної освіти. Працівники методичного сектору з учасниками наради розглянули  питання щодо оцінювання навчальних досягнень учнів 5 класу, підвищення кваліфікації педагогічних працівників, проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсів, оцифрування трудових книжок працівників галузі.

16:06 03.11.2022

Підведено підсумки участі в обласному етапі Всеукраїнської акції „День юного натураліста”

Підведено підсумки участі загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів освіти Черкаської області в обласному етапі Всеукраїнської акції „День юного натураліста”.  Дана акція проходить щорічно з метою активізації роботи щодо формування  в здобувачів освіти екологічної культури, залучення до природоохоронної роботи.

10:10 03.11.2022

Методичні діалоги для вчителів математики

27 жовтня 2022 року вчителі математики закладів загальної середньої освіти провели  методичні діалоги «Формувальне оцінювання в умовах НУШ» та разом із  методистом методичного сектору відділу освіти Городищенської міської ради Тетяною Зеленською опрацювали питання оцінювання результатів навчання здобувачів  освіти.

14:36 31.10.2022

Вихованці Городищенського ЦДЮТ вдосконалюють свої навички

Усім дорослим хочеться, щоб молоде покоління зростало здоровим, успішним і щасливим, щоб продовжувало справу батьків та жило краще за них. Таке просте життєве бажання сьогодні знищила війна. Тому і не дивно, що наші діти швидко подорослішали  та разом із батьками прагнуть хоч якось наблизити перемогу своїми щоденними справами.  

15:33 26.10.2022

Вихованці гуртка «Гарт» взяли участь у святі присвяченому Дню захисників і захисниць та Дню козацтва

Вихованці гуртка «Гарт» Городищенського «Центру дитячої та юнацької творчості» (керівник Ігор Швець)  разом з батьками влаштували справжнє дійство, присвячене Дню захисників і захисниць та Дню козацтва. В мальовничому куточку, поблизу піщаного кар’єру, відбулася посвята гуртківців у хокейну команду «Козаки».

16:16 19.10.2022

Колектив Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 приєднались до акції «Допоможи захиснику України»

У цей нелегкий час ми всі маємо підтримувати тих, хто боронить державу від лап агресора. Шкільна родина Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 протягом усієї війни збирала та передавала допомогу для військових. От і цього разу не лишилися осторонь, вході акції «Допоможи захиснику України» спільними зусиллями були зібрані продукти, дитячі листи та малюнки, речі для воїнів. Учні 5-А класу (класний керівник Войтенко Л.І.), перебуваючи в укритті під час повітряної тривоги, за власної ініціативи виготовили обереги для захисників. Підтримали цю справу і вихованці 6-А класу (класний керівник Шелудько О.І.).

14:58 17.10.2022

Підведено підсумки Всеукраїнської акції „Турбота молоді тобі, Україно”

Підведено підсумки участі загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів освіти Черкаської області в обласному етапі Всеукраїнської акції „Турбота молоді тобі, Україно”.  Дана трудова акція проходить щорічно з метою благоустрою територій, закладання та створення на території навчальних закладів, газонів, квітників, також формування екологічної культури особистості та відповідальності за збереження природного середовища, покращення зовнішнього озеленення навчальних закладів.

16:47 13.10.2022

Завдяки Вам, захисники, ми обов'язково Переможемо!!!

У цей важкий для України час, коли ми виборюємо своє право на незалежність у криваві боротьбі з російським агресором, весь світ єднається задля нашої перемоги. Петропавлівський заклад освіти теж не стоїть осторонь. Добрі справи не залишаються непоміченими - вони, як маяки світять для тих, хто її чекає. Колектив закладу освіти  взяв участь у акції « Допоможи захиснику України» та передав смаколики, продукти та засоби гігієни військовим, які бережуть наш спокій. Завдяки Вам, ми обов'язково Переможемо!!! Мир знову запанує на нашій прекрасній землі!

11:27 11.10.2022

Вхід для адміністратора