A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Студія педагогічних інновацій

Дата: 27.11.2017 08:36
Кількість переглядів: 280

Наше сьогодення потребує творчих, обдарованих, інтелектуально-розвинених громадян, адже від них залежить майбутнє країни. Створення умов для розвитку творчої особистості  є головним завданням для сучасного вихователя. Сучасним дітям вже недостатньо «сухого» викладення матеріалу, вихователь повинен сприяти позитивній мотивації дітей до пізнавальної діяльності, їх потребі в самопізнанні, самореалізації та самовдосконаленні.

Не кожному вихователю вдається легко зорієнтуватися в сучасних освітніх технологіях, саме тому на базі Городищенського ДНЗ №1 «Джерельце» було проведено засідання студії педагогічних інновацій на тему: «Розвиток творчих здібностей дітей дошкільного віку засобами сучасних освітніх технологій» під керівництвом вихователя-методиста Барабаш А.М. та керівника студії педагогічних інновацій вихователя Городищенського ДНЗ №2 «Зірочка» Пархоменко О.М.

Вихователь Шкребко Т.О. познайомила присутніх із технікою малювання на воді «Ебру».  Вихователь Дацько Т.І. з дітьми ІІ молодшої групи показала комплекс пальчикових ігор, які використовує в різних режимних моментах. Вихователь Конопліна Н.А. поділилася своїм досвідом із використання мнемотаблиць на заняттях із розвитку мовлення у старшій групі. Інструктор з фізичного виховання Пономар Т.І. додала хорошого настрою веселими танцями на степ-платформах та фітболах. Психолог Міщенко Л.О. провела з педагогами гру з використанням загадкових друдлів для розвитку творчого мислення.

Засідання студії пройшло творчо та результативно.

   

 

  


« повернутися

Вхід для адміністратора