A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбулась нарада керіників закладів освіти Городищенського району

Дата: 10.01.2019 15:20
Кількість переглядів: 235

9 січня 2019 року проведено методичні заходи з різними категоріями педагогічних працівників та нараду керівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

Керівників з Різдвяними святами привітали вихованці Районного будинку дітей та юнацтва, а також розглядались питання освітянської галузі. Зокрема, головний спеціаліст відділу освіти Жовталюк Н.П. ознайомила з рекомендаціями за підсумками перевірки щодо створення освітнього середовища Нової української школи та зазначила, що за наслідками буде організовано повторне вивчення даного питання.

Розглянуто питання про проходження медичних оглядів працівників закладів освіти, про підвезення учнів шкільними автобусами, про бюджет на 2019 рік.

Завідуюча районним методичним кабінетом Сокирко Т.Г. з акцентувала увагу на важливе питання підготовки педагогічних працівників до роботи в умовах Нової української школи, розглянули питання ведення журналу в 1 класах відповідно вимог, ознайомила із графіком проходження ІІІ етапу учнівських олімпіад, ознайомила із датою проведення Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та термінами подачі робіт.

Провідний спеціаліст відділу освіти Волинець С.П. підняла питання харчування учнів, ознайомила керівників із змінами у мережі учнів станом на 01.01.2019 року.

Методист районного методичного кабінету Мазур Л.П. ознайомила керівників із термінами реєстрації на ЗНО, механізмом проведення ЗНО-2019 в тому числі пробного та довела до відома інформацію про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Інженер з охорони праці Пислиця П.В. працював по питанню медичних оглядів, веденню необхідної документації щодо обліку нещасних випадків.

На нараді виступила фахівець центру зайнятості про надання профорієнтаційних послуг учнівській молоді та запропонувала учням з 14 років онлайн-сервіс (тестування) «Моя професія».

Керівники висловили пропозиції головному бухгалтеру централізованої бухгалтерії відділу освіти підготувати на 16.01.2019 року інформацію щодо бюджету галузі, розробити кошториси на заклади освіти та довести дану інформацію до їх відома.


« повернутися

Вхід для адміністратора