A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)

Дата: 17.05.2021 13:02
Кількість переглядів: 247

14 травня у сквері за Палацом культури м. Городище відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»), у якій взяли участь 5 команд (роїв) закладів загальної середньої освіти Городищенської громади.

Щоб стати переможцем та представляти нашу громаду на обласному етапі, потрібно було показати свою вправність у творчо-мистецькому звіті «Ватра», інтелектуальній грі-вікторині «Відун», інтелектуально-спортивній грі за методикою квестів з орієнтуванням на місцевості «Пластун», туристсько-спортивній «Смузі перешкод», конкурсі строю та пісні «Впоряд», стрільбі із пневматичної гвинтівки та метанні гранати.

У напруженій боротьбі перемогу здобув рій «Січовики» ОЗО Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3, на другому місці – рій «Характерники» Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2, а на третьому – рій «Січовики» Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 ім. С. С. Гулака-Артемовського.

Рій «Орли» Орловецького ЗЗСО І-ІІІ ст. був призером у етапі «Відун» (2 місце) та в етапах «Впоряд» та «Смуга перешкод» (3 місце), а рій «Патріот» Дирдинського ЗЗСО І-ІІ ст. зайняв 3 місце в етапах «Пластун» та «Відун».

Вітаємо переможців!!!

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора