A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Зустрічі з волонтерами

Дата: 06.12.2022 16:12
Кількість переглядів: 125

5 грудня в Городищенському закладі загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів №2 відбулися зустрічі із волонтерами Воротило Світланою Василівною та Проненко Тетяною Олександрівною.

Кожен з присутніх почув про перші кроки волонтерської діяльності запрошених, важливість та незамінність їхньої роботи у наш час. Світлана Василівна та Тетяна Олександрівна подякували дітям за небайдужість, посильну допомогу, яку почали збирати наші вихованці, щоб привітати зі святами українських військових, які боронять цілісність нашої держави. У кінці зустрічей учні подарували гостям квіти та подякували за їхню невпинну працю.

Сьогодні волонтери – це рушійна сила нашого суспільства. Вони проводять без перебільшення колосальну роботу – збирають гроші по всьому світу, везуть на передову усе,починаючи зі шкарпеток і закінчуючи сучасними приладами, амуніцією, знаходять необхідні ліки, плетуть маскувальні сітки тощо. Неможливо перерахувати все, що сьогодні роблять волонтери. І роблять це з відкритою душею та щирим серцем, жертвуючи усім.

Незважаючи на виснаження й емоційну втому, наші волонтери продовжують свою роботу, і ця діяльність поступово, але неухильно змінює країну. За останні місяці волонтерський рух зміг вирішити надважкі завдання, набув величезного досвіду у доланні найрізноманітніших перепон.

Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердність, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі та біді – це крила , на яких тримається людство.


« повернутися

Вхід для адміністратора