A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Про заходи із запобігання діям терористичного характеру

Відділ освіти Городищенської міської ради повідомляє, що з 7 лютого 2022 року у закладах освіти громади, а саме (Орловецький заклад загальної середньої освіти, Хлистунівський заклад загальної середньої освіти, Дирдинський заклад загальної середньої освіти, Цвітківський заклад загальної середньої освіти, Городищенський економічний ліцей) організовано заходи із запобігання діям терористичного характеру за участі головного спеціаліста відділу освіти Городищенської міської ради Ніколаєнко О.В. та представників правоохоронних органів Краснюка О.І. та Корінної А.А. Також було проведено превентивні виховні бесіди з учнями закладів загальної середньої освіти та їх батьками щодо правил поведінки у соціальних мережах, про недопустимість участі у телеграм-чатах та телеграм-каналах  з тематикою  «деанонімізація».

08:23 16.02.2022

Вітаємо!

Протягом  зимових канікул вихованка еколого-натуралістичного гуртка «Адоніс» Городищенського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Ольга Діхтяр), учениця 6 класу Валявського ЗЗСО I-III ступенів Аміна  Маренич працювала над науковою роботою «Дослідження впливу якості кормів на густину козиного молока». Робота виконувалась в рамках щорічного Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників, була оцінена і відібрана для участі у фінальному етапі конкурсу. Аміну  запрошено до столиці для захисту роботи. Боротьба була серйозна, учасників багато, конкурувати довелося зі старшокласниками і, хоч Аміна ще доволі молодий науковець,  на захисті (зі слів керівника Ольги Діхтяр) трималася гідно, зі знанням справи. 

12:48 10.02.2022

Модельні навчальні програми 5-9 класи

Шановні колеги, чи знайомилися Ви вже з МОДЕЛЬНИМИ НАВЧАЛЬНИМИ ПРОГРАМАМИ ДЛЯ 5-9 КЛАСІВ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ. Яким програма надаєте перевагу? https://mon.gov.ua/.../modelni-navchalni-programi-dlya-5...

10:58 10.02.2022

Відбувся Воркшоп «Механізм та особливості проведення інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти»

28 січня 2022 року на базі методичного кабінета відділу освіти відбувся Воркшоп «Механізм та особливості проведення інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти»  для керівників та заступників з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти.

11:10 31.01.2022

Проведено методичні посиденьки з учителями початкових класів закладів загальної середньої освіти

20 січня 2022 року проведено методичні посиденьки з учителями початкових класів закладів загальної середньої освіти. Завідувач методичного кабінету відділу освіти Сокирко Тетяна Григорівна спільно з учителями опрацювали питання освітньої діяльності початкової ланки освіти, зокрема

16:10 20.01.2022

Вхід для адміністратора