A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

В Україні започатковано проведення щоденно загальнонаціональної хвилини мовчання

Для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.

16:45 17.03.2022

Про особливості зарахування учнів із числа внутрішньо переміщених осіб у заклади загальної середньої освіти області

 До навчання у ЗЗСО Черкаської області незалежно від обраного формату можуть долучатися також учні з числа внутрішньо переміщених осіб, які можуть тимчасово відвідувати ЗЗСО за місцем тимчасового перебування відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 06.03.2022 № 1/3371-22 „Про організацію освітнього процесу".

11:13 15.03.2022

МОН створило Всеукраїнський онлайн розклад для учнів під час воєнного стану

Щоб не допустити незворотних втрат в освіті, уже з 14 березня освітній процес у більшості регіонів буде відновлений. Він буде проходити з використанням технологій дистанційного навчання. Для зручності організації цього процесу для великої кількості дітей, зокрема евакуйованих, Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн розклад.

09:15 14.03.2022

Дистанційні школи та навчальні платформи надають безкоштовний доступ для здобувачів освіти

 Під час воєнного стану дистанційні школи надають безкоштовний доступ до навчання.Команда МОН підготувала перелік шкіл і організацій, які можуть допомогти дітям і сім'ям.

09:15 14.03.2022

Пробне ЗНО: інформація

Через ганебні загарбницькі дії Росії проти України наше звичне життя змінилося, ми вимушені захищати свою землю, своїх близьких і рідних, свої оселі. Очевидно, що більшість запланованих заздалегідь заходів у цій ситуації не можуть відбуватися, а будуть проводитися пізніше або й узагалі будуть скасовані.

09:17 10.03.2022

«Підтримай дитину»: канал створено з турботою про батьків і дітей

 Як підтримати дітей під час війни? Як впоратися із тривогою в укритті? З турботою про батьків і освітян, які підтримують зв'язок зі своїми вихованцями, педагоги та дитячі психологи за підтримки Міністерства освіти і науки запустили телеграм-канал «Підтримай дитину». На каналі ви зможете знайти прості рекомендації, ігри та розвиваючі вправи, які можна виконувати у сховищі, вдома чи під час евакуації.

08:58 10.03.2022

Вхід для адміністратора