A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Під головуванням Прем’єр-міністра відбулася нарада щодо підготовки закладів освіти до навчального року

 20 липня під головуванням Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля відбулася селекторна нарада щодо готовності до початку нового навчального року та тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб у будівлях закладів освіти. Зокрема, обговорювалося приведення фонду захисних споруд цивільного захисту закладів освіти в готовність.

09:54 22.07.2022

Підготовлено інструктивно-методичні матеріали щодо підготовки закладів освіти до 2022/23 навчального року

 Представники МОН спільно з Міністерством внутрішніх справ, Державною службою з надзвичайних ситуацій і Національною поліцією запропонували керівникам обласних військових адміністрацій, Київської міської військової адміністрації, закладів вищої та фахової передвищої освіти враховувати в роботі Інструктивно-методичні матеріали щодо порядку підготовки закладу освіти до нового 2022/23 навчального року та опалювального сезону.

11:04 13.07.2022

Жодна дитина не буде відрахована зі школи за обрану батьками форму навчання – Сергій Шкарлет

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет у ефірі програми «Ранок з Україною» повідомив, що цьогоріч підготовка кожної області, району та громади до початку нового навчального триватиме принаймні до 18-20 серпня.

11:00 13.07.2022

ПРО ПРОВЕДЕННЯ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ «НЕЗАЛЕЖНА УКРАЇНА: ІСТОРІЯ, ЩО ТВОРИТЬСЯ СЬОГОДНІ»

З метою посилення національно-патріотичного виховання дітей та молоді у період війни РФ проти України інноваційними підходами STEM-освіти, КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» за підтримки Управління освіти і науки Черкаської обласної військової адміністрації оголошує обласний конкурс «Незалежна Україна: історія, що твориться сьогодні». Умови участі у конкурсі – додаток 

13:04 29.06.2022

Вітаємо з отриманням відзнаки!

У знаковий день для нашої країни – день народження Конституції у м. Черкаси вручили випускникам обласні відзнаки «Відмінник Захисту України». Серед нагороджених учениця Городищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 Бабич Єлизавета

14:24 28.06.2022

Червоне то любов. Чому донорство крові під час війни стало ще однією лінією оборони України

14 червня у всьому світі відзначають День донора крові. Зазвичай він передбачає обширну інформаційну кампанію та заклик до дії, але цьогоріч вторгнення Росії на територію України суттєво змістило акцент. Багато чоловіків приєдналися до складу Сил оборони, через що не можуть здавати кров, хоча саме вони роками були регулярними донорами та закривали потребу у крові. Зараз вони захищають країну від ворога.

16:28 20.06.2022

Вхід для адміністратора