A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Обереги для земляків

Будь-яка річ із рідного дому для наших відважних захисників дуже важлива, адже вона свідчить про те, що з ними наша любов, розуміння і підтримка. Особливої ваги набувають    прадавні добрі обереги, які є символами-захисниками. 

16:22 10.01.2024

"Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

У рамках Президентської програми «Пліч-о-пліч» у Городищенській громаді  стартує загальнонаціональний проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», основною метою якого є популяризація спорту серед учнівської молоді, залучення максимальної кількості учнів до занять фізичною культурою, формування у них лідерських якостей, створення умов для розвитку спорту серед здобувачів освіти.

16:00 10.01.2024

Проведено семінар для вчителів природничого циклу з теми «Використання STEM технологій під час викладання природничих дисциплін.

19 грудня 2023 року на базі опорного закладу освіти – Городищенський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 проведено семінар для вчителів природничого циклу з теми "Використання STEM технологій під час викладання природничих дисциплін". Учасники семінару ознайомилися з сучасною матеріально-технічною базою закладу освіти, STEM-лабораторією. Проведено майстер – клас керівником гуртка «Робототехніка», щодо роботи з 3-D ручками та використання 3-D окулярів у освітньому процесі. Методист Бабич О.В. ознайомив присутніх з використанням технології штучного інтелекту та програмного забезпечення EasiNote під час викладання дисциплін природничого циклу.

14:34 19.12.2023

Вхід для адміністратора