A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Відбувся семінар для педагогів закладів дошкільної освіти з інклюзивною формою навчання

27 грудня 2022 року, в КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Городищенської міської ради відбувся семінар для педагогів закладів дошкільної освіти з інклюзивною формою навчання на тему: «Інклюзивне навчання: організаційні та методичні аспекти у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами».

16:49 27.12.2022

Подарунки у День святого Миколая

Справжню радість в цей нелегкий час дітям військовослужбовців подарували Городищенська міська рада та депутатський корпус. У День святого Миколая, відомого біблійного покровителя дітей та усіх, хто потребує допомоги, учні отримали солодкі подаруночки від міської ради з привітаннями, адже в це світле свято важливо, щоб кожен лишився щасливим. Ці подарунки справді додали трохи радості на не по-дитячому серйозні обличчя. Війна принесла корективи в їхні життя, їхні батьки нині захищають нашу країну, за що їм велика шана. Дякуємо Городищенській міській раді та депутатському корпусу за цю невеличку радість подаровану у таке світле свято.

11:50 20.12.2022

Андріївські вечорниці у Городищенському ЦДЮТ

Вихованці «Центру дитячої та юнацької творчості» Городищенської міської ради  за давнім звичаєм зустріли та відзначили одне з перших зимових християнських свят – свято Андрія. На Андріївські вечорниці зібрались, щоб дружно і весело поворожити, взяти участь в іграх та конкурсах, зарядитись позитивною святковою енергією. А якою ж смачною була спечена турботливими матусями  калита, яку зразу діставали вкусить, а після свята з апетитом з’їли. У дитячій пам’яті залишаться ці святкування, а що важливіше – українські традиції та звичаї будуть збережені для прийдешніх поколінь, збагачуючи їхню духовність.

12:57 15.12.2022

Заклади освіти Городищенської міської ради  отримали Подяки  від Городищенської міської ради

Кожного року, 5 грудня, волонтери в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів, заснований Генеральною Асамблеєю Організації Об`єднаних Націй в 1985 році.Особливо актуальним це свято є сьогодні  в Україні, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни.

16:16 06.12.2022

Зустрічі з волонтерами

5 грудня в Городищенському закладі загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів №2 відбулися зустрічі із волонтерами Воротило Світланою Василівною та Проненко Тетяною Олександрівною.

16:12 06.12.2022

Вітаємо!

Вітаємо учня 10 класу Городищенського економічного ліцею Бурлаку Назарія із здобуттям І місця в обласному етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та бажаємо подальших успіхів!!!

15:09 06.12.2022

Акція «Допоможи захиснику України»

Працівники відділу освіти Городищенської міської ради долучились до акції «Допоможи захиснику України», організованій в Городищенській територіальній громаді з метою гідного відзначення Дня Збройних сил України. Через волонтерів допомога потрапить до наших захисників, яким необхідна наша підтримка. А всі разом – до Перемоги!

15:07 06.12.2022

Вхід для адміністратора